Home/KONFI-TRENDS 2017 / LOOKBOOK
KONFI-TRENDS 2017 / LOOKBOOK 2017-06-03T11:21:59+00:00

Hos Sandberg Designs har vi lavet konfirmations kollektionen ud fra det feminine touch, street-style og det casual look, hvor loose-cut, off-shoulder, søde sæt har været trenden, men også ud fra det vi ved I piger kan lide.

Hos Sandberg Designs sikrer vi at der er konfirmationskjoler til enhver pige – til jer der er til det romantiske look med tyl og blonder, til jer der foretrækker det klassiske look, der er holdt minimalistisk og stilrent, og selvfølgelig har vi også noget til jer piger, der søger efter et andersledes, lidt mere sporty look og derfor har vi videreudviklet på vores buksedragter, som har været fast inventar i vores kollektioner.

Hos Sandberg Designs er vores største prioritet at du finder din drømmekjole. Derfor tilbyder vi igen i år at du selv kan bygge din kjole. Du har muligheden for at mixe og matche i vores toppe og bunde, så du får lige præcis det konfi-look du drømmer om.

Vi ved også hvor svært det er at finde tilbehør til sit konfi-look og derfor har vi et bredt udvalg af sjaler, cardigans og jakker, og hårpynt.

2018 lookbook vil komme når kollektionen er udkommet, hold øje med hjemmesiden.

Nedenfor kan du se de trends vi har bygget vores kollektion 2017 på.

 

Noget anderledes og helt særligt – buksedragter, kort og lang

konfirmation-2017-street-style-sandberg-designs

Den todelte buksedragt med det korte snit i buksebenet er frisk og sporty, men har et twist af det yndefulde og traditionelle på grund af blonden i kraven på overdel og ved lommerne i shortsne. Perfekt til dig, der ønsker et casual konfi-look.
Den enklte, stilrene buksedragt med det lange bukseben er et unikt konfi-look. Materiale mixet af det bløde silkestof og den fine blonde foroven gør looket friskt og stilet. Binde detaljen i livet er også ny inden for buksedragter.

 

Mix og match i tekstur og materialer – søde sæt

konfirmation-2017-sandberg-designs-mix-and-match

Hvis du svæver mellem det sporty og blonder er dette sæt perfekt til dig; toppens udskæring udstråler friskhed og blonden giver det feminine touch. Et fedt mix, der gør konfi-sættet til noget helt særligt.
Søde sæt er hot i 2017 og alle konfirmationskjoler har den specielle effekt, at du kan skifte deres skørter; er du til strut eller er du til roligt fald?. Yderligere kan du sætte dit helt eget præg på kjolen ved at style op med et af vores smukke bælter.

 

Den perfekte måde at style op – jakker og cardigans

 konfirmation-2017-sandberg-designs-jakke-og-cardigan

Den hvide, enkle jakke med bløde snit er det perfekte valg, hvis du ønsker et klassisk look.
Sandberg designs blondetop er noget helt særligt. Ønsker du at peppe kjolen med den enkle overdel op, kan du give den et helt særligt touch med denne transparente, lukkede blondetop.
Habit jakken findes også i kort version – den er idéel til kjoler med stor strut bund.
Er du en sprudlende personlighed, er denne cardigan med blonde mix perfekt til dig. Med denne cardigan kan du give dit konfi-look et personligt præg.

Unikakjoler til enhver – forskellige styles

konfirmation-2017-sandberg-designs-promo-3

Vi ved, at I piger er forskellige og hver især helt unikke. Det vil vi gerne udstråle med vores kjoler. Effekter, der ikke er set før – som denne med håndsyede, 3d perler – er et godt bud på at skille sig ud. Det særlige ligger i detaljen, og særlige detaljer har vi masser af hos Sandberg Designs.
Kjoler med grafiske syninger er hot i 2017. Det giver et helt specielt konfi-look med kontrasten mellem de trendy grafiske syninger og den klassiske silke.
Ligeså meget som vi holder af nye trends og seje detaljer, holder vi også af tradition. Hvis du også er til det traditionelle look med broderede blonder, lange ærmer og tyl skal du gå på udkig i vores sortiment af traditionelle konfimationskjoler – vi har stensikkert en der falder lige i din smag.
En af de hotteste trends indenfor konfi-looks er off-shoulder carmen kraven. Den tætsiddende kjole med kravedetaljen i den smukke blonde er perfekt til dig, der ønsker et yndefuldt look.

 

Modellernes favoritter

konfirmation-2017-sandberg-designs-promo-4

Den tætsiddende kjole med overall blonden er et kæmpe hit blandt vores modeller. Psst! Kjolen har den fineste udskæring i ryggen. Modellerne er vilde med den detalje.
Klassisk og alligevel edgy – modellerne synes at dette konfi-look er for sejt! Du får muligheden for det klassiske og smukke look, men underdelens snit og blonde giver kjolen et helt specielt touch, der udstråler liv og coolness.
Pigerne er vilde med denne kjole. Den fine transparente blonde hals er en flot detalje, men også en god effekt da du ikke bliver helt bar men stadig har mulighed for at have frie skulder. Kjolen er stilren og feminin, og kan peppes op med de sejeste accesories.