fbpx

Accessories

Hos Sandberg designs har vi et stort udvalg af accessories til konfirmation; Hårpynt, jakker, bælter, sjal og tasker. Vi ved hvor vigtig konfirmationskjolen er, og det er vores største ønske at du finder din drømme kjole hos os i Sandberg designs. Kjolen skal afspejle hvem du er – men hvordan kan man bedre understrege ens personlighed og stil, end ved at style kjolen og konfi-looket op med nogle særlige accessories?

Med hårpynt, jakker eller unikke sko, kan du sætte prikken over i’et i dit konfi-look.

★★★★★

Fantastisk service og et helt vildt stort udvalg af smukke kjoler. Der var ingen stress og masser af tålmodighed fra jeres søde ekspedient! Min datter fandt drømmekjolen! ❤ Tak.

Kundeudtalelse

★★★★★

Fantastiske kjoler, Sandberg reddede mig i min krise, og jeg fik en mixed kjole! Den kjole er fantastisk, tusind tak! Og den fine betjening må man ikke glemme at rose jer for.

Jasmin Mia Schilling Buchholz

★★★★★

Tusind tak for en helt igennem imødekommen, hjælpsom og personlig proces til købet af Olivia konfirmationskjole. Kjolen var perfekt og var prikken over i´et på denne helt specielle dag. Vi vil til enhver tid anbefale jer til andre konfirmander, der drømmer om en dejlig købsoplevelse.

Olivia og Jeanette Justesen

Sandberg Designs sko

Vi har navngivet vores sko, ligesom vi har gjort det med vores kjoler. Skoene hedder Ash, Dakota, Frankie og Addison. Du kan læse om dem her, og se billeder af dem nedenfor.

Ash er en super fin ballerina sko med transparent blomsterblonde i cremehvid. Snuden og hælstykket er i kridhvid læder. Ash har et sødt, men alligevel frisk udtryk, da blomsterblonden er gennemsigtig.

Dakota er en rigtig flot og moderne selskabs sko. Den grove blonde med blomstermønster gør den perfekt som konfirmationssko, da det skoen bliver feminin deraf. Desuden er Dakota perfekt til dig, der ønsker et klassisk, men alligevel edgy konfi-look.

Frankie er en helt særlig ballerina sko. Det snoede, sirlige mønster i blonden er helt unikt, men oser samtidig klassisk konfirmation. Frankis blonde går, til fordel for andre blondeballerinaer, ned over snuden, hvilket også er en helt særlig detalje.

Addison er den helt klassiske, super fine ballerina. Helt hvid, helt enkel og med den sødeste sløjfe på snuden. Addison er perfekt til dig, der går efter det klassiske konfi-look.

Få inspiration

Gå på opdagelse i de seneste konfirmationskjoler for 2019.

Se kjolerne

Få inspiration

Gå på opdagelse i de seneste konfirmationskjoler for 2019.

Se kjolerne

2020 trends

Hvert år laver vi nye accessories til konfirmation baseret på sæsonens konfi trends. Vores 2017 kollektioner emmer både det fine, det klassiske og det mere sporty. Det samme gør vores 2018 jakker.

I år har vi en helt tradition lang habit jakke i vores accessories. Den er lang i ærmerne og har den fineste detalje ved lukningen; jakken er rundet i sin lukning, hvilket gør den helt særlig.

Vi har også en kort habit jakke af samme princip; lange ærmer, bølget lukning. Den korte jakke er super flot til de kjoler, der har ekstra fylde i bunden!

Endvidere har vi en helt særlig blondetop, som er idéel at tage over kjolen, der enten er stopløs eller helt enkel. Blondetoppen giver dig mulighed for at customize dit helt eget konfi-look, med en helt speciel overdel.

Selvfølgelig har vi også en blonde cardigan med. I år er blonden ganske særlig da der er mønster skifte i materialet, hvilket skiller cardiganen ud fra de traditionelle og almindelig cardigans vi tidligere har haft og som ses i år.

Vores traditionelle silkesjal skal ikke glemmes! Igen i år har vi det populære silkesjal med i vores accessories til konfirmation. Hvad er en konfirmation uden det smukke, glatte og klassiske silkesjal?

KOMMENDE EVENTS

Følg med når vi løbende arrangerer events.

Oplev vores konfirmationskjoler i Århus og København hvor vi har showrooms.

KOMMENDE EVENTS

Følg med når vi løbende arrangerer events.

Oplev vores konfirmationskjoler i Århus og København hvor vi har showrooms.

Accessories must have

Vi har mange forskellige perlebælter, og satinbånd i en bred farveskala. Alle bælter og bånd kan prøves i butikken.

I alle strop løse kjoler kan der tilføjes stropper. Vi har også underkjoler og undershorts!

I butikken kan du finde et stort sortiment af forskellig hårpynt – stort eller småt, simpelt eller glitrende – der er alt hvad hjertet begærer. Kig ind hos Sandberg designs; du må gerne prøve på!

Du kan også købe stropløse, rygløse og selvsiddende BH’er hos Sandberg designs.

Oplev vores konfirmationskjoler i Århus og København hvor vi har showrooms.

SHOWROOMs

Besøg os i Aarhus og få hjælp til at finde den perfekte konfirmationskjole.

SHOWROOMs

Besøg os i Aarhus og få hjælp til at finde den perfekte konfirmationskjole.

Oplev vores konfirmationskjoler i Århus og København hvor vi har showrooms.