KONFIRMATIONSKJOLER 2018-01-11T21:53:25+00:00

KOLLEKTION 2018

SCROLL VIDERE FOR AT SE KOLLEKTIONEN

I år dikteres konfirmationsmoden af fashiontrenden moderne romance – med fokus på flotte rygudskæringer, dekorative blonder, smukke mønstre og detaljerede silhuetter, finder du hos Sandberg designs konfirmationskjoler, som ikke fås andre steder.

I 2018 kollektionen er der kjoler til enhver pige – om du er til det stilrene, ikke kan få nok tyl og blonder, eller ønsker et mere sporty look, så er din kjole at finde i vores kollektion. Det garanterer vi!

Mix og match

Med mere end 45 kjoler i kollektionen er din drømmekjole stensikkert hos os – og hvis ikke den er til at spotte blandt kollektionskjolerne, kan du helt særligt hos os, lave dit eget design; ved at mixe og matche i vores toppe og bunde, kan du være med til at lave en unikakjole, som ingen andre i hele Danmark har.

Konfirmationskjoler 2018

Særligt i år er der øje for detaljerne. Både i de tætsiddende, struttende og klassiske konfirmationskjoler er der flotte rygudskæringer, moderne mønstre og romantiske blonder.

Du vil kunne se, at der er kræset for de enkelte styles og at hver kjole har detaljer, der gør dem ekstraordinære, interessante og glamourøse – kvaliteter, vi mener enhver smuk konfirmand skal udstråle. Du har været i vores tanker, da vi designede dettes års konfirmationskjoler.

I 2018 kollektionen har Sandberg designs holdt fast i det traditionelle konfilook og shinet det op med trendbaserede detaljer. Du får det bedste fra begge verdener.

Du kan sætte personligt præg på dit konfilook ved at style op med vores flotte accessoires, eller jakker eller sko.

We design dreams
Vores konfirmationskjoler er ekstraordinære og er designet med dig i fokus. Vi har arbejdet på at forbedre vores materialer, så vi i år kan levere i topkvalitet. Vi lytter til dine ønsker og arbejder os under prøvningen frem til, at du får din drømmekjole med hjem.

Hos Sandberg designs får du konfirmationskjolen, der overgår dine vildeste forventninger og opfylder dine drømme!

Sandberg Designs

– we design dreams

#Sandbergkonfirmation #Wedesigndreams #Konfirmation2018 #Beyourownsandbergdesign