ÆLDRE KOLLEKTIONER 2017-11-24T22:35:01+00:00

ÆLDRE KOLLEKTIONER

SCROLL VIDERE FOR AT SE VORES ÆLDRE KOLLEKTIONER

Nedenfor ses alle vores konfirmationskjoler 2017 modeller kategoriseret under deres kollektion. De tre kollektioner hedder "Glamorous White", "Fairytale" og "Pure & Simple". Tryk på billederne for et større eksempel.
Glamorous White - konfirmation 2017
Glamorous White er kjoler designet i de danske trends. Materialerne i denne kollektion er blandede - du finder både kjoler i blonde, mesh, silke, blandt andre. Kjolerne har hver deres unikke detaljer, der gør dem glamourøse og moderne. I Glamorous White findes der konfirmationskjoler til enhver smag.
 Fairytale Kollektion - Konfirmation 2017
Fairytalekjolerne er - som navnet indikerer - eventyrinspireret. Her finder du kjoler med snørklede, drømmeagtige, smukke detaljer. Fairytalekjolerne er once in a lifetime-kjoler. Drømmer du om at være prinsesse for en dag, så er fairytalekollektionen lige noget for dig.
 Pure & Simple Kollektion  - Konfirmation 2017
Pure & Simple er kjoler i eksklusivt duchesse materiale. Stilen er klassisk, særlig og enkel. Du finder kjoler med smukke detaljer og du vil opleve at der er blevet kræset om designet i Pure & Simple kollektionen. Hos Sandberg Designs holder vi af tradition, hvis du også gør det, kan du med fordel pifte det traditionelle konfirmationslook op med en kjole fra denne kollektion.
By Isabel Hvilsted - 2016
(Disse kjoler findes ikke i butikken længere - men er forsat på hjemmesiden for at give inspiration)
 
 
 
Konfirmationskjoler - Divine 2015
(Disse kjoler findes ikke i butikken længere - men er forsat på hjemmesiden for at give inspiration)