fbpx

Mix & Match

Velkommen hos Sandberg Designs! Vi glæder os til at introducere dig for vores team i Aarhus, der står parat til at yde al den service og hjælp du ønsker og behøver.

Vores konfirmationskjoler er ekstraordinære og er designet med dig i fokus. Vi har arbejdet på at forbedre vores materialer, så vi i år kan levere i topkvalitet. Vi lytter til dine ønsker og arbejder os under prøvningen frem til, at du får din drømmekjole med hjem.

Du vil kunne se, at der er kræset for de enkelte styles og at hver kjole har detaljer, der gør dem ekstraordinære, interessante og glamourøse – kvaliteter, vi mener enhver smuk konfirmand skal udstråle.

Hos Sandberg Designs kan du, ud af de mange forskellige designs vi har hængende i butikkerne, få al den hjælp, du har brug for, til at sammensætte din kjole med dit eget personligt præg.

For os er det vigtigt at outfittet både passer til den måde du er bygget på, og til den type du er- du kan vælge mellem højhalset til næsten bar ryg, fyldige skørter til tætsiddende modeller, langærmet, off-shoulder til stropløs, eller en buksedragt, hvad enten du vil ligne en prinsesse eller er en sportslige. Du kan kombinere mange af disse designs for at skabe din helt egen unikke drømmekjole, lige fra diverse designs med blonder, tyl, chiffon eller silke til det afsluttende silkebånd eller diamant bælte.

Alle kjolerne bliver syet fra bunden, så når du ved, hvad du vil have, bliver der syet en helt ny til dig, derfor skal du også regne med at det tager 8 uger fra kjolen er bestilt, til den er klar til afprøvning og afhentning.

Kom gerne i god tid vi glæder os til at se dig og være en del af dit eventyr!

Mix and Match