fbpx

Baggrund

De sidste mange år har vi leveret konfirmationskjoler til massevis af smukke piger – og i år glæder vi os til at hjælpe dig med at finde din.

Vores brand er afgørende for den ultimative konfirmationsoplevelse: for jer piger, jeres familier, men også for os medarbejdere. Vi brænder for vores arbejde og har fokus på at vores brand er up-to-date, unikt og troværdigt.

Vi tilbyder unikke designs, sørger altid for at være et skridt foran for at kunne designe din konfirmationskjole og lægger en dyd i at hjælpe dig.

Når du køber konfirmationskjoler fra Sandberg designs får du en unik kjole. Du kan “designe” din egen kjole ved at mixe og matche i vores bunde og toppe, eller du kan style op med vores mange accessories. Hos Sandberg designs er din stemme vigtig og vi indgår i åben, kreativ dialog og imødegår dine ønsker om design og stil.

Vi tilbyder faglig kvalitet indenfor konfirmationsmoden, ligger til konkurrencedygtige priser og lover en købsoplevelse, der overstiger dine forventninger og drømme.

Tak fordi du besøger Sandberg designs. Vi er taknemmelige for, at du giver os muligheden for at opnå vores mål: at give dig din drømmekjole.

Sandberg designs – we design dreams

Konfirmationskjoler fra Sandberg Designs.